FAQs

Frequently Asked Questions


Een andere maat krijgen is mogelijk. Hiervoor gelden de zelfde afspraken als bij het ruilen van producten. U moet hiervoor uw ruil aanmelden bij ons. Dit kunt u doen bij het kopje 'Ruilen en Retourneren', deze is te vinden onder contact. Hier vult u het formulier in en worden verdere stappen uitgelegd.

Het is op dit moment nog niet mogelijk om je bestelling bij Mr. MANIAC te volgen. In de toekomst willen we dit wel realiseren en hier wordt dan ook aan gewerkt. Wilt u alsnog graag weten wat de status van uw bestelling is, dan kunt u ten alle tijden een mail sturen naar support@mrmaniac.nl met hierin uw bestelnummer. U ontvangt vervolgens in uw mail de traceerdetails.

Het is bij ons mogelijk om via iDEAL en Paypal te betalen. Er is gekozen voor deze mogelijkheden omdat deze door ons als veiligste zijn bevonden. Daarnaast zijn dit ook de meeste gebruikte betaalmethodes in Nederland. IDEAL is te gebruiken door elke Nederlandse bank. Mocht u vragen hebben over onze betaalmethodes kunt u deze stellen aan ons via support@mrmaniac.nl.

Heeft u foutief product ontvangen of een product die een mankement bevat? Neem dan contact op met support@mrmaniac.nl met daarin beschrijving van de fout. In de meeste gevallen wordt er gevraagd om een foto bij te sturen in de bijlage ter bewijs. De kosten die gemaakt worden wanneer er foutieve producten teruggestuurd moeten worden, worden volledig in rekening gebracht van Mr. MANIAC.

Het kan voorkomen dat onze mails weleens onverhoopt terechtkomen tussen de spam mails. Er wordt dan ook aangeraden om eerst uw spam mail te controleren. Mocht u er helemaal niet uitkomen. Stuur dan een mail naar support@mrmaniac.nl met daarin uw telefoonnummer, wij zullen dan contact met u opnemen.

Het is bij ons mogelijk om producten te retourneren. Daarvoor dient u eerst naar de pagina ‘Ruilen en retourneren’ te gaan, deze is te vinden onder het kopje contact of door op deze link te klikken. Op deze pagina meldt u uw retour aan en worden volgende stappen uitgelegd.

Retourneren is altijd kosteloos bij Mr. MANIAC. Enkel de verzendkosten voor het terugsturen van het product zijn voor eigen rekening. Indien van ruilen zal het nieuwe product pas verzonden worden wanneer het retourproduct door ons is ontvangen. Daarna zullen er (in geval van ruilen) wederom geen verzendkosten worden gerekend voor het versturen van het nieuwe product. Het bedrag zal worden teruggestort op het bij ons bekende rekeningnummer wanneer de retourzending correct bij ons is ontvangen.

Alle bestellingen bij Mr. MANIAC zijn kosteloos. Er zitten geen enkele kosten verbonden aan de verzending. Ook zijn alle prijzen die op de site te zien zijn inclusief BTW. De getoonde prijzen zijn dus meteen de totaalprijzen.

Nadat wij de bestelling hebben ontvangen zullen wij deze zo snel mogelijk verwerken. De bestelling zal uiterlijk binnen 2 werkdagen worden verzonden vanuit het magazijn. De levertijd is daarna afhankelijk van drukte en/of feestdagen. Normaliter is de levertijd tussen de 2 en 5 werkdagen. Bestellingen worden verzonden met DHL express of Post NL, afhankelijk van de ordergrootte.

Het is mogelijk om producten te retourneren na 14 dagen van ontvangst van het product. Daarna zal het niet meer mogelijk zijn om het product te retourneren.

Mr. MANIAC